razvanvioriu
2600 poze   46683 vizite
Albume
ALBASTRI AZUR-SIDEFATI DE VANZAREANIMALELE UNUI PRIETENARLECHIN SI ALB DE VANZAREArlechini 2013ARLECHINI SI ALBI 2016A_TROFEEBLONDINETI DE VANZAREBLONDINETI STANDARDBLUETI SATINETI SILVERETI 2017BLUETI SI SILVERETIBLUETI_SILVERETI_SATINETI 2015BRAHMA DE VANZAREBRAHMA DESCHISBRAHMA MATCA 2015CALUGARICANARI DE VANZARECAPACITI DE BUZAUCAPACITI DE BUZAU DE VANZARECatastrofa zbor porumbei Dej 2013CAUCAZIENICAUCAZIENI SASHA-GARAHANCAUCAZIENI DE VANZARECAUCAZIENI GARAHANCAUCAZIENI MAYA-GARAHANCAUCAZIENI-MONTACOCHIN PITIC DE VANZARECOCHINCHINA BOBATCOCHINCHINA BOBAT 2013COCHINCHINA BOBAT 2016COCHINCHINA BOBAT DE VANZARECOCHINCHINA BOBAT PITIC 2016COCHINCHINA GALBENCOCHINCHINA GALBEN 2013CONTACTCURCI 2014CURCI 2015CURCI DE VANZARE 2016DE VANZAREEXPO GALATI 2011GAINI PLAYMOUT BARATGAT GOLAS DE VANZAREGAT GOLAS ROMANESCJUCATORI DE VARNALISTILISTI DE VANZAREMII DE FLORI DE VANZAREMII DE FLORI PORTELAN F1MII DE FLORI PORTELAN F2MII DE FLORI PORTELAN F3NIMFE CU PUIO NOUA LOCATIE PENTRU PASARIOUA DE VANZAREPAUNI 2012PAUNI 4 VARIETATIPAUNI DE VANZARE 2014PAUNI DE VANZARE 2016PERUSI 2016 DE VANZAREPERUSI SI CANARI DE VANZAREPERUSI STANDARD SI SEMISTANDARDPITICE MII DE FLORI ISABELPITICE MII DE FLORI ISABEL 2016PITICE MII DE FLORI PORTELANPORUMBEI IN NOUA LOCATIEPUI GAINI 2012PUI PAUN 2013PUI PAUN AUGUST 2012PUI PAUN MAI 2012SATINETISEBRIT ARGINTIUSEBRIT AURIUTINERET GAINI 2013TINERET PLAYMOUT ROCK BARAT DE VANZAREVOIAJORI ALBIVOIAJORI SPORT DE VANZAREVOIAJORI SPORT MATCA 2013VOIAJORI SPORT ZBURATORI 2013VOLTATI ALBI-COADA ROSIE SI NEAGRAVOLTATI DE VANZAREVOLTATI PENTRU DRAGOS

membru din 12 aprilie 2010

VOIAJORI SPORT DE VANZARE

F 06 41 National palmares 2 ani 0373918; LOC 41 NATIONAL PALMARES D 2 ANI
F 06 41 National palmares 2 ani 0373918
Vandut
Vandut
SDC18751
SDC18751
M 10 Palmares 2 ani D 0466718
M 10 Palmares 2 ani D 0466718
SDC18759
SDC18759
SDC18764
SDC18764
M Belg 10 6085922 achizitie extern
M Belg 10 6085922 achizitie extern
SDC18772
SDC18772
SDC18769
SDC18769
M 2012 loc 17 national AS Maturi 650642
M 2012 loc 17 national AS Maturi 650642
SDC18777
SDC18777
SDC18778
SDC18778


Comentarii album • 9
harryb 25 ianuarie 2017  
ceva preturi?
Raportează
Dinustv 25 ianuarie 2017  
Bafta !!!
Raportează
mariancolubo 21 ianuarie 2017  
Ce pret are masculul de2010palmares doi ani?
Raportează
MartinDan 13 ianuarie 2017  
Masculu rosu 08 belgia ce pret are?
Raportează
Antonio2016 9 ianuarie 2017  
Masc de maraton clasat preț ms
Raportează
razvanvioriu 1 ianuarie 2017  
spaniolul sa vandut....
Raportează
MartinDan 29 decembrie 2016  
Ce pret ai la rosu de spania?
Raportează
sopinceanc 11 decembrie 2016  
F frumosi , bafta la vanzare
Raportează
MGA67 27 noiembrie 2016  
preturi?
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.